De rij-instructrice: Josine Vaillant

Na twaalf jaren met groot succes in loondienst te hebben gewerkt, ben ik 8 jaar geleden voor mijzelf begonnen met rijschool Replex. In de loop der jaren heb ik een succesvolle methodiek ontwikkeld, Met deze methodiek heb ik inmiddels een hoog slagingspercentage bereikt en deze is daarom ook de basis van onze rijschool.

Omdat ik graag wilde weten waarom sommige mensen zoveel angst ervaren tijdens het autorijden, ben ik vorig jaar begonnen met de opleiding Rijinstructeur+ bij De Coninck Traffic Management. Tijdens deze opleiding is er veel aandacht voor de verschillende communicatietechnieken met behulp van NLP (neuro linguïstisch programmeren), met als doel het vergroten van mijn vermogen om doelgericht en oplossingsgericht te werken. Hierdoor kan ik mensen (met of zonder rijbewijs) helpen die door hun angst zeer beperkt worden in het autorijden en soms zelfs helemaal niet (meer) rijden. De auto die we hiervoor gebruiken is aan de buitenkant niet herkenbaar als een lesauto.

Mijn streven is dat je op een veilige manier kunt deelnemen aan het verkeer, maar zeker ook dat je plezier ervaart tijdens het rijden!

Klantenvertellen

jouw feedback is voor mij heel erg belangrijk. Deze feedback gebruik ik om mijn service nog beter af te stemmen op jouw behoefte. Daarom stel ik het ook altijd zeer op prijs deze feedback te mogen ontvangen. Om dit zo open mogelijk te kunnen doen ben ik aangesloten bij het onafhankelijke klantenVertellen.nl

Zie hiervoor mijn hoofdpagina.

Graag zou ik je willen opleiden

Josine Vaillant

Rijschool REPLEX

“Wij laten je niet zakken!”