Recensies

Hoi Josine,
Vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald!!! Eindelijk, want ik had een lange weg te gaan (van ver gekomen en op latere leeftijd begonnen met lessen). Maar nu is het gelukt! Josine,heel erg bedankt voor je deskundige uitleg, je geduld en je rust. Ik zal de gesprekken met jou niet snel vergeten. En natuurlijk zal ik jouw rijschool Replex bij iedereen van harte aanbevelen!

Hanny Bonte-Henkus - 07/01/16
Na eerst gelest te hebben bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar Replex en voelde meteen dat ik daar op het goede adres was. Josien gaf mij de juiste instructies en ik werd duidelijk en goed op mijn fouten gewezen. Zonder die lessen was ik absoluut niet zo snel geslaagd. Nu ben ik blij met mijn rijbewijs maar ik zal het oranje autootje en de leuke gesprekken met Josien echt missen. Josien nogmaals BEDANKT

Vitalija - 07/09/14
Ik heb een hele goede ervaring met rijschool Replex. Josine is een goede instructrice, neemt de tijd voor je en zorgt dat je goed leert rijden. Rijschool Replex is zeker een aanrader!

Marije - 31/07/14
Na alle leuke rijlessen bij Replex heb ik mijn rijbewijs gehaald. Wat ik vooral fijn vond, is dat het tijdens de rijlessen niet altijd alleen om de auto ging, maar dat er ook aandacht was voor mij als bestuurder van de auto en hoe ik me het beste op mijn gemak kon voelen achter het stuur.

Myrthe - 06/07/14
Ik heb al weer een paar jaar geleden rijles gehad van Josine bij rijschool Replex en ben toen in een keer geslaagd. Replex is fijne rijschool, je krijgt uitstekende begeleiding en wordt echt elke les uitgedaagd beter te worden en je verspilt dus geen lesuren. Als ik het oranje autootje zie rondrijden in Nijmegen denk ik met een glimlach terug aan de uitdagende, inhoudelijk goede, en soms grappige lessen ("oké, we gaan nu die blauwe auto volgen!"). Natuurlijk volgen de meeste mensen maar bij één rijschool lessen, dus direct vergelijken kan niet, maar mocht je nog twijfelen: bij deze rijschool zit je goed.

Steef - 07/05/14

In januari ben ik begonnen met rijlessen bij Rijschool Replex. Gisteren heb ik dan mijn rijbewjis gehaald!
Ik heb mijn rijlessen bij Josine als zeer prettig ervaren. Alles werd rustig uitgelegd en ik kreeg het gevoel dat ze echt de tijd voor mij nam. Bedankt!

Cynthia - 18/03/14

Gisteren mijn rijbewijs gehaald en ik ben er ontzettend blij mee! 
Bedankt voor de gezellige en leuke lessen!

Niels - 06/02/14

Na jaren niet meer in de auto gereden te hebben, heb ik dan toch de stap gewaagd om rijles te nemen bij Replex. Josine heeft mij ontzettend fijn en goed geholpen om van mijn rijangst af te komen en inmiddels durf ik de snelweg weer op! Ik ben super blij dat ik deze stap heb durven zetten.

Lisa - 06/02/14
1

 

Schrijf jouw recensie.
  Verzenden  Jouw recensie zal over enkele dagen te zien zijn op de website