RijbewijsAPK

We kennen allemaal de (soms dure) APK keuring voor de auto, deze is één keer in de zoveel jaar verplicht. Maar hoe zit het met de bestuurder? Zou deze eigenlijk niet ook één keer in de zoveel jaar een opfrisbeurt moeten nemen?

Je denkt er niet zo snel aan, omdat de wet het simpelweg niet vereist en je toch “prima” rijdt denk je zelf. Toch is het niet onverstandig om eens met een ervaren en deskundige rijinstructeur de “proef op de soms” te nemen en je eigen rijstijl onder de loep te nemen.

Inhoud van de test

Bij rijschool Replex uit Overasselt kun je de ‘Rijbewijs-APK’ test doen. Tijdens deze Rijbewijs APK rijd je zowel op de autoweg, de snelweg als in de bebouwde kom. Je rijgedrag wordt nauwlettend gevolgd en je krijgt op professionele wijze feedback op je rijgedrag. Deze bevindingen ontvang je ook schriftelijk in een uitgebreid feedbackverslag.

Het nieuwe rijden: zuiniger rijden

Tegenwoordig is het dagelijks leven al duur genoeg, dus een besparing op het brandstofgebruik is erg wenselijk! Tijdens de APK-test krijg je van ons tips omtrent je rijstijl en oplossingen om fors te besparen op je brandstofgebruik. De kosten van de APK-test heb je dus snel terug verdiend!

Theorie

Tijdens de test komt tevens de theorie aan de orde. Verkeersregels veranderen continu, en het is altijd goed om up-to-date te blijven. Wat betekent ook al weer die groene streep midden op de autoweg? In welke situaties heb je voorrang en in welke situaties niet? Het komt allemaal aan de orde tijdens de test.

De auto

Je kunt er voor kiezen om in je eigen auto de rijbewijs APK-test te doen of in een lesauto van Replex. Er is ook een lesauto zonder reclame-opdruk beschikbaar, altijd handig bij het instappen voor de eigen deur. De ‘Rijbewijs-APK’ is niets engs en echt voor jezelf, er zitten dan ook geen consequenties aan verbonden. Jij bent de enige die de uitkomsten krijgt en niemand anders. Wat je met deze uitkomst en doet is dan ook geheel aan jezelf.

APK-test cadeau

Vind je dat je partner, kind of bijvoorbeeld opa, ook na vele jaren bezit van het rijbewijs eens APK-gekeurd zou moeten worden? Geef dan de APK-test cadeau!

Wil je meer informatie over de rijbewjis APK-test? Neem dan gerust contact met ons op.