Rijles

Rijschool Replex Nijmegen: lessen bij Replex is anders!
Wat maakt lessen bij Replex anders?
Naast het feit dat wij (Josine en Stephan) beide al jaren ervaring hebben, hebben we in de loop der jaren ook een succesvolle methodiek ontwikkeld, waarmee we een hoog slagingspercentage hebben bereikt. Dat houdt in dat we aandacht hebben voor de persoon welke we rijles geven, zodat de rijles ook echt op maat gemaakt is voor die persoon. Dit doen wij zodat we weten welke stijl we moet hanteren: heeft deze leerling een voorzichtige of juist voortvarende rijstijl? Is de leerling angstig of juist brutaal? En zo verder.
Voor ons is dit cruciaal, omdat ons primaire doel is om je veilig te leren autorijden, goed te leren anticiperen in het verkeer en niet te vergeten dat je plezier krijgt en houdt in het autorijden!
Bovendien zijn we van mening dat een rijschool ook maatschappelijk betrokken moet zijn en meer zou kunnen en moeten betekenen voor de verkeersveiligheid in het algemeen.

Automaat

Bij ons kun je ook rijles nemen in onze SEAT MII Sport Automaat. Je kunt samen met deze zeer compacte lesauto veilig en vlot op weg naar je rijbewijs.

RijbewijsAPP

Bij ons kun je altijd lessen op de voor jouw meest geschikte momenten. Hiervoor kun je met je eigen smartphone met onze RijbewijsAPP toegang krijgen tot o.a. jouw rijles gegevens, betalingen

De RijbewijsAPP is te downloaden in de appStore (Apple) of google playStore (android)

Millieu

Tijdens de opleiding laten we zien dat aandacht voor mobiliteit niet altijd ten koste hoeft te gaan van het milieu. In onze opleiding is daarom voldoende aandacht voor zuinig rijden en het rijden met navigatie systemen en cruisecontrole.
Uiteraard beschikken onze leswagens over een roetfilter dat voldoet aan de allerlaatste milieu eisen.

Rijangst

Ook voor rijangst ben je bij mij voor het juiste adres. Ik begeleid je op een doelgerichte, verantwoordelijke en oplossingsgerichte manier weer “Met vertrouwen op Weg”.